Да помислим за..

Имам въпрос, който ме вълнува от няколко дена. Докато се прибирах от морето, се бях зачела в едно списание (от типа космо). В него имаше статия от три страници на тема „секс“. Точно в този миг ми светна лампичката „Защо жените мислим повече за секс от мъжете?“ и това не е ли мит?!
Мъже, обяснете ми защо твърдите подобна глупост? Та ние не сме такива! Как може всички женски списания да са пълни със диети, гримове, прически, модни тенденции и само три страници за секс, а вие да си имате специални издания изписани на тази тематика и пак ние да сме тези с преобладаваща секс мисъл?!

Снощи се допитах до няколко момчета.. Те, разбира се, изтъкнаха че тиража на автомобилните списания бил по висок от този на „Плейбой“. Те не си били купували такива списанийца.. Но според статистиката публиката на порното е 72% мъжко съсловие.
Друг мой познат ми каза „Ние мислим за три теми – футбол, бира и секс“, а ние жените? Колко теми ни се въртят в главата?

А ако е вярно, че мислим повече за секс от мъжете, на какво се дължи това? В нас или вас е проблема и аджеба, Хюстън, имаме ли проблем?

1 коментар (+add yours?)

  1. inedkov
    авг. 11, 2009 @ 17:09:23

    Е, глупости, жените мислели повече за секс отколкото мъжете, намя такъв филм.
    Затова мразя социологическите проучвания.

Чети блога ми на телефона си

RSS shhuus at edno23.com

  • Вероятно хранилката не работи. Опитайте отново по-късно.